ПРОФИТ

Постојат многу начини на кои можете да ги инвестирате вашите пари, но нема поважна инвестиција од онаа вложена во посигурна иднина за вас и за вашето семејство. Доколку сте вработени во компанија и наместо бонус сакате работодавецот да ви направи полиса што ќе ве штити вас и вашето семејство, тогаш производот Профит е наменет за вас.

Со еднократно плаќање на премијата за осигурување вашиот живот е осигурен на најмалку пет години, а парите можете да ги подигнете по истекот на првата година.

Животното осиурување Профит, со еднократно плаќање на премијата, не само што ви озвозможува да ги заштедите вашите пари со кој подоцна ќе може да располагате, туку ви овозможува со само една уплата вашиот живот да биде осигурен на најмалку пет години, давајќи ви сигурност вам и на вашите најблиски. Најдобриот начин да ги инвестирата парите е инвестирање во сигурна иднина за вашите најмили!

Што добивате со ПРОФИТ?

 • Штедна и заштитна функција за Вас и Вашето семејство
 • Полисата може да се винкулира во корист на банката
 • Вредноста на вашата инвестиција е заштитена со валутна клаузула
 • Осигурувањето важи 24/7 насекаде во светот

УСЛОВИ:

 • Минималната премија изнесува 800 евра
 • Овој продукт е наменет за секое лице на возраст од 18–65 години
 • Времетраењето на осигурувањето може да биде од 5 до 40 години
 • Максималниот период на траење на ова осигурување е до навршени 85 години на клиентот
 • Како договорувач на осигурувањето, освен физички лица, може да се јават и правни лица
 • Начин на плаќање: еднократно

По истекот на првата година:

 • Откуп на полисата по истекот на првата година

КАЛКУЛАТОР

 * одберете производ *

Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република С. Македонија

Понеделник – Четврток 8.00-16.30
Петок 8.00-14.00

+389 2 3114 333
life@winnerlife.mk

winner life, vienna insurance group, винер лајф, лого

Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите клиенти им овозможува финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

КАРИЕРА

WINNER LIFE Осигурување секогаш има потреба од млади и амбициозни личности што сакаат да изградат успешна кариера.

ЧЛЕН НА ГРУПАЦИЈАТА

Copyright 2020, Winner life