КАРИЕРА

кариера, вработување, винер лајф

ВИНЕР ЛАЈФ Осигурување е осигурителна компанија која е дел од групацијата VIG, една
од најголемитеосигурителни групации во Централна и Источна Европа, составена од над
50 компании во 25 земји, со 25 илјади вработени, повеќе од 20 милиони задоволни
клиенти и традиција преку 190 годиниво осигурителниот бизнис.
Групацијата е рангирана со „А+“ според Standard & Poor’s,што е показател за
безбедноста и сигурноста што ја имаат нејзините осигуреници.

Се стремиме да ги привлечеме, мотивираме и задржиме кај себе исклучителните луѓе,
покажувајќи почит кон нивната работа и резултати. Веруваме во личната иницијатива,
одговорност и тимска работа. Континуирано бараме чесни и вредни луѓе кои се посветени
на работата. За тоа овозможуваме најконкурентен систем на наградување и обезбедуваме
постојана надградба, едукација и кариера во ВИНЕР ЛАЈФ, а во рамките на
интернационалниот развој и во VIENNA INSURANCE GROUP.

Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република С. Македонија

Понеделник – Четврток 8.00-16.30
Петок 8.00-14.00

+389 2 3114 333
life@winnerlife.mk

winner life, vienna insurance group, винер лајф, лого

Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите клиенти им овозможува финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

КАРИЕРА

WINNER LIFE Осигурување секогаш има потреба од млади и амбициозни личности што сакаат да изградат успешна кариера.

ЧЛЕН НА ГРУПАЦИЈАТА

Copyright 2020, Winner life