НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ

Уплатата може да ја извршите преку уплатница со износ во денарска противвредност според средниот курс на Народна Банка на Р. Северна Македонија

Плаќањето може да го извршите на некоја од следниве трансакциски сметки:

БАНКА

БРОЈ НА СМЕТКА

ШПАРКАСЕ БАНКА   

ШПАРКАСЕ БАНКА

КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА 

ХАЛК БАНК          

ПРОКРЕДИТ БАНКА 

НЛБ ТУТУНСКА БАНКА

СТОПАНСКА БАНКА

СТОПАНСКА БАНКА БИТОЛА

УНИ БАНКА

СИЛК РОАД БАНКА

 

250-0010027146-22

250-0101022238-03

300-0000037347-30

270-0667158601-65

380-7000512001-67

210-0667158601-58

200-0022995703-59

500-0000008136-63

240-0103609141-85

280-1221014445-32 

 

Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република С. Македонија

 

Понеделник – Четврток 8.00-16.30
Петок 8.00-14.00

 

+389 2 3114 333
life@winnerlife.mk

winner life, vienna insurance group, винер лајф, лого

Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите клиенти им овозможува финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

КАРИЕРА

WINNER LIFE Осигурување секогаш има потреба од млади и амбициозни личности што сакаат да изградат успешна кариера.

ЧЛЕН НА ГРУПАЦИЈАТА

Copyright 2020, Winner life