ВЕСТИ

Влијанието на банкоосигурувањето во Македонија – партнерство помеѓу Шпаркасе Банка и Винер Лајф Осигурување.

Интервју со Мартин Теов, Член на Управен Одбор во Винер Лајф и Дејан Шулески, Директор на Дирекција за развој и поддршка на продажба во Шпаркасе Банка Македонија.

Интервју БЕРНД АХАЦ: Секоја криза претставува закана, но и можност…

Г-динот Бернд Ахац, Член на Управниот одбор на Винер Лајф, со својот одличен менаџерски потенцијал и долгогодишното искуство во финансиите, успеа да внесе австриски шмек во компанијата која беше основана во 2010 година

Дарко Дедиќ, Претседател на Управен одбор, Винер Лајф

ИНТЕРВЈУ СО Г-ДИН ДАРКО ДЕДИЌ

Кога зборуваме за осигурување на живот зборуваме за еден уникатен финансиски производ за кој не постои алтернатива. Доколку “не дај Боже” нешто ви се случи вам, а вашиот живот е осигураен, финансиската…

GO4 HOME – уникатен пакет на станбен кредит со животно

Денес во рамките на Саемот на градежништво под мотото „Уживајте во Вашиот нов дом“ Шпаркасе Банка Македонија, градежната компанија Настел, Винер Лајф Осигурување и Винер Осигурување го претставија… .

винко, детско животно осигурување, винер лајф

“ВИНЕР ЛАЈФ” – ВИЕНА ИНШУРЕНС ГРОУП СКОПЈЕ ВИ ГО ПРЕТСТАВУВА ВИНКО – НАЈПОВОЛЕНИОТ ДЕТСКИ ПАКЕТ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ

Ви го претставуваме Бувчето ВИНКО, нов продукт во Винер Лајф со чија помош ќе ја заштитите иднината на вашите најмили и ќе им дадете сигурност за успешен почеток во животот!

Кој вели дека животното осигурување не се исплати?

Се поголемиот број на финансиски производи во Македонија е показател дека расте свеста кај населението за потребата на разни начини да ја обезбедат својата финансиска иднина…

Винер Лајф ги наградува своите соработници

Сатисфакцијата од добро завршената работа е само еден мал дел од придобивките кои доаѓаат како резултат на вложената трудољубивост, време и напор. Покажаните добри резултати …

ВИНЕР ЛАЈФ ВО МАКЕДОНИЈА НАУТРО – МТВ

Мартин Теов менаџер за продажба во Винер Лајф, за предностите на животното осигурување во утринската програма на МТВ…

ВИНЕР ЛАЈФ НА ТЕЛМА (ПАЗАР И ПАРИ)

Во прилог интервју со Дарко Дедиќ, член на Управен Одбор во Винер Лајф…

ВИНЕР ЛАЈФ ОСТВАРИ ДОПОЛНИТЕЛНА ДОБИВКА ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ ВО 2015 ГОДИНА

Како резултат на успешното работење во 2015 година, Управниот одбор на компанијата за животно осигурување Винер Лајф донесе одлука на…

Виена иншуранс груп ги зајакнува позициите на своите компании, Винер лајф и Осигурување Македонија

ВинВинер животно осигурување го презеде животното портфолио од Осигурување Македонија. Ова беше потврдено со Договорот за пренос на…

Дарко Дедиќ, Винер Лајф, ВФП

ИНТЕРВЈУ СО ДАРКО ДЕДИЌ И БАНКАРСТВО.МК: Заштеда, заштита и инвестиција со производот Лајф Инвест (Unit Linked) на Винер Лајф кој отсега нуди уште поповолни услови

Со своето речиси 20 годишно искуство во финансиите, г-динот Дарко Дедиќ успеа од Винер Лајф да создаде претпознатлив бренд со производи кои се достапни и прифатливи за сите граѓани на Македонија…

Со „Раздвижи го срцето“, Осигурување Македонија и Винер Лајф ја покажаа својата хуманост и општествена одговорност

На 11ти Октомври “ОСИГУРУВАЊЕ МАКЕДОНИЈА”-Виена Иншуренс Груп Скопје и “ ВИНЕР ЛАЈФ”-Виена Иншуренс Груп Скопје одржаа Хуманитарен настан…

НЕРЕВИДИРАНИ ФИНАНСИСКИ РЕЗУЛТАТИ ЗА 2021 ГОДИНА

Со гордост ве известуваме дека Винер Лајф за периодот од 01.01.2021 до 31.12.2021 оствари добивка од…

Шпаркасе Банка го воведува UnitLinked во соработка со Винер Лајф Виена Иншуренс Груп АД Скопје

Шпаркасе Банка АД Скопје, во соработка со Винер Лајф Виена Иншуренс Груп АД Скопје како стратешки долгорочен партнер и инвестицискиот фонд WVP, го збогатува своето портфолио на  осигурителни производи, преку воведување на нов производ – Unit Linked, кој нуди животно осигурување со инвестирање.

Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република С. Македонија

Понеделник – Четврток 8.00-16.30
Петок 8.00-14.00

+389 2 3114 333
life@winnerlife.mk

winner life, vienna insurance group, винер лајф, лого

Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите клиенти им овозможува финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

КАРИЕРА

WINNER LIFE Осигурување секогаш има потреба од млади и амбициозни личности што сакаат да изградат успешна кариера.

ЧЛЕН НА ГРУПАЦИЈАТА

Copyright 2020, Winner life