ВИНКО – најповолниот детски пакет за осигурување

винко, детско животно осигурување

“ ВИНЕР ЛАЈФ”-Виена Иншуренс Груп Скопје ви го претставува ВИНКО – најповолниот детски пакет за осигурување

За нашите деца го сакаме најдоброто, но не секогаш со сигурност можеме да им ја обезбедиме иднината што им ја посакуваме.

За таа цел, ви го претставуваме Бувчето ВИНКО, нов продукт на Винер Лајф со чија помош ќе ја заштитите иднината на вашите најмили и ќе им дадете сигурност за успешен почеток во животот!

“Винер Лајф почнувајќи од Мај 2018 стартува со нов детски производ. “Винко” е секако наменет пред се за осигурување на најмладите со фокус на штедната компонента, обезбедувајќи уникатни поволности вклучени во производот. За првпат на македонскиот пазар децата кои имаат “Винко”, веќе по завршување на основното образование добиваат вредна награда како паричен износ, иако осигурителната полиса сеуште трае. По навршување на 17 до 19 годишна возраст, по избор на самите клиенти, се исплаќа полната осигурена сума, плус припишаната добивка. На овој начин Винер Лајф останува посветен на потребите на своите клиенти, посебно на најмладата популација. “

г-дин. Мартин Теов

Член на Управен одбор

Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република С. Македонија

Понеделник – Четврток 8.00-16.30
Петок 8.00-14.00

+389 2 3114 333
life@winnerlife.mk

winner life, vienna insurance group, винер лајф, лого

Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите клиенти им овозможува финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

КАРИЕРА

WINNER LIFE Осигурување секогаш има потреба од млади и амбициозни личности што сакаат да изградат успешна кариера.

ЧЛЕН НА ГРУПАЦИЈАТА

Copyright 2020, Winner life