Винер Лајф ги наградува своите соработници

Сатисфакцијата од добро завршената работа е само еден мал дел од придобивките кои доаѓаат како резултат на вложената трудољубивост, време и напор. Покажаните добри резултати дополнително мотивираат, наметнуваат себе надградување и предизвикуваат препознавање на квалитетот од страна на работодавецот што носи дополнителни бенефиции.

Токму трудот и напорната работа се едни од вредностите кои особено се ценат во Винер Лајф, како и во целата Виена осигурителна групација. Компанијата постојано ја наградува продуктивноста и добрите работни перформанси преку стимулирање на доедукација, усовршување и професионално надградување. Со тоа семинарите, работилниците и секоја можност каде продажните техники, знаењето и вештините на вработените во Винер Лајф можат да бидат подобрени и продлабочени, се честа практика

Дополнителен стимул, во препознавањето и признавањето на остварениот успех, што Винер Лајф го имплементира, е доделување на одредена награда или признание за постигнатите резултати и остварувања. Овој пат, Иван Србиновски од Тренд МР беше прогласен за соработник со најдобро остварување. Затоа што Винер Лајф ги цени и ги вреднува успесите и посветеноста кон работата како на своите вработени, така и на надворешните соработници, најдобриот соработник овој пат беше награден со викенд во Виена на трошок на осигурителната компанија.

Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република С. Македонија

Понеделник – Четврток 8.00-16.30
Петок 8.00-14.00

+389 2 3114 333
life@winnerlife.mk

winner life, vienna insurance group, винер лајф, лого

Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите клиенти им овозможува финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

КАРИЕРА

WINNER LIFE Осигурување секогаш има потреба од млади и амбициозни личности што сакаат да изградат успешна кариера.

ЧЛЕН НА ГРУПАЦИЈАТА

Copyright 2020, Winner life