ПРОИЗВОДИ

семеен премиум, винер лајф

СЕМЕЕН ПРЕМИУМ

Дали сте се прашувале како ќе изгледа вашиот живот за 20 или 30 години?

3Д производ, винер лајф, животно осигурување

За посигурна иднина за нас, за нашето семејство, за нашите деца, добро е да имаме план Б!

ризико, винер лајф, животно осигурување

РИЗИКО

Дали постои начин да ги заштитите вашите најблиски во случај на немил настан? Одговорот е Ризико.

профит, инвестиција, винер лајф производ, животно осигурување

ПРОФИТ

Со еднократно плаќање на премијата, Профит животното осигурување е повеќе од сигурно место за вашите пари.

детско животно осигурување, винер лајф

ДЕТСКО – ВИНКО

Да им го олесниме зачекорувањето во самостоен и сигурен живот на нашите најмили!

лајф инвест, life invest, винер лајф, животно осигурување

ЛАЈФ ИНВЕСТ

Life Invest е производ кој ги обединува животното осигурување и високите профити.

футура, производ на винер лајф, животно осигурување

ФУТУРА

Инвестирајте во Вашата иднина!

Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република Македонија

Понеделник – Четврток 8.00-16.30
Петок 8.00-14.00

+389 2 3114 333
life@winnerlife.mk

winner life, vienna insurance group, винер лајф, лого

Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите клиенти им овозможува финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

КАРИЕРА

WINNER LIFE Осигурување секогаш има потреба од млади и амбициозни личности што сакаат да изградат успешна кариера.

ЧЛЕН НА ГРУПАЦИЈАТА

винер лајф, виена иншуранс груп, vienna insurance group, winner life, sparkasse bank

Copyright 2020, Winner life