Марко Дамевски
Менаџер за продажба

Марко Дамевски, менаџер за продажба, винер лајф
 
  •   Дипломиран
    – 2000 година
 
  •   Датум и место на раѓање
    – 20 Декември 1976 година во Скопје

Марко својата професионална кариера ја започнува веднаш по дипломирањето во 2001 година во Извозна и кредитна банка АД Скопје (денешна Халкбанк) како оператор на Western Union се до 2009 година каде како раководител на Вестерн Унион преминува во Охридска банка Societe Generale Group на истата работна позиција, а банкарската кариера ја завршува како Менаџер за продажба и Вестерн Унион.

Марко има 20 годишно работно искуство во финансиски институции.

Следен професионален предизвик наоѓа во осигурувањето каде што започнува да гради успешна кариера од 2015 година.
Во компанијата Винер Лајф е од септември 2018 година, каде ја извршува функцијата Менаџер за продажба.

Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република С. Македонија

Понеделник – Четврток 8.00-16.30
Петок 8.00-14.00

+389 2 3114 333
life@winnerlife.mk

winner life, vienna insurance group, винер лајф, лого

Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите клиенти им овозможува финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

КАРИЕРА

WINNER LIFE Осигурување секогаш има потреба од млади и амбициозни личности што сакаат да изградат успешна кариера.

ЧЛЕН НА ГРУПАЦИЈАТА

Copyright 2020, Winner life