ОСТАНАТО

анса, винер лајф

Ул Московска бр 14
Скопје
http://www.drenkomerc.com.mk
Телефон: (02) 3078 749, (02) 306978

5%-10%

dd store, винер лајф

Ул Фрањо Клуз 2/1-4
Скопје
https://ddstore.mk/
Телефон: (02) 3100 700, 075 365 277

1%-10%

тринити медиа, винер лајф

Ул. Васил Доганџиски 68
Штип
https://trinitymedia.mk
Телефон: (032) 607 640, 078 595 948

15%

семакс кончар, винер лајф

Ул. Македонска Бригада бр 63
Скопје
Телефон: (02) 2446 330

20%

ланком компјутери, винер лајф

Бул. Свети Климент Охридски бр 24
Скопје
http://www.lancom.com.mk
Телефон: (02) 3296 929

3%

индор гарден, винер лајф

Индоор Гарден Е-продавница
https://www.facebook.com/indoorgardenmk/
Телефон: 077 735 732

10%

европа гуми, винер лајф

Европа гуми
Ул. Борис Трајковски бр. 18
https://www.evropagumi.com.mk/
Телефон: 02 272 00 22

10%

олимпико, винер лајф

Олимпико
Бул. 8ми Септември бр. 38
https://www.olimpiko.com.mk/
Телефон: 02 3064 689

5%-25%

Клима Смарт Дизајн
Е-продавница
https://www.facebook.com/KlimaSmartDizajn/
Телефон: 070 229 687

10%

stop and go, винер лајф

Stop & Go
Бул. 8-ми Септември 42 Скопје
https://www.stop-go.com.mk/
Телефон: 02 30 97 202

3%

Тианде
tiande.mk

tiandeinternational@gmail.com

 

10-30%

на акциите

Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република С. Македонија

Понеделник – Четврток 8.00-16.30
Петок 8.00-14.00

+389 2 3114 333
life@winnerlife.mk

winner life, vienna insurance group, винер лајф, лого

Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите клиенти им овозможува финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

КАРИЕРА

WINNER LIFE Осигурување секогаш има потреба од млади и амбициозни личности што сакаат да изградат успешна кариера.

ЧЛЕН НА ГРУПАЦИЈАТА

Copyright 2020, Winner life