ОГЛАС за ТИМ МЕНАЏЕР

Акционерско друштво за осигурување ВИНЕР ЛАЈФ – Виена Иншуренс Груп Скопје

Како осигурителна компанија, наша стратешка цел е перманентно да ја развиваме нашата внатрешна продажна мрежа.

 Со континуиран раст и развој, поради зголемен обем на работа, продажниот тим на Винер Лајф има потреба од искусни и амбициозни личности кои заслужуваат да работат во најдобри услови со најдобри ресурси.

Доколку мислите дека можете да допринесете и бидете дел од нашиот тим, а притоа ги имате квалификациите што се наведени подолу, АПЛИЦИРАЈТЕ!

Квалификации

 • BCC;
 • Менаџерски способности;
 • Амбициозност;
 • Висока мотивираност;
 • Комуникативност;
 • Вештини за преговарање;
 • Способност за тимска работа;
 • Активно познавање на работа со персонален компјутер ( MS Office);
 • Познавање на англиски јазик;
 •  Упорност;
 •  Иницијативност;
 • Лица со искуство во директна продажба, осигурување и/или финансиска институција (имаат предност);
 • Работното место се однесува за Скопје.

Опис на работно место/одговорности

 

 

ПРИДОБИВКИ

 • Планира и реализира активности и обврски во соработка со непосредниот раководител;
 • Подготвува понуди за осигурување на живот;
 • Регрутира, обучува и надгледува агенти за продажба.
 • Фиксна плата + дополнителна провизија, квартални бонуси
 • Првичен договор со времетраење од 6 месеци, со можност за продолжување;
 • Вработување на полно работно време од понеделник до четврток 08.00 – 16.30 часот и петок 08.00 – 14.00 часот;
 • Можност за вработување, конкурентен систем на наградување и континуирана надградба, едукација, и кариера во Винер Лајф и Vienna Insurance Group.

CV

Со испраќањето на Вашите лични податоци, изразувате согласност тие да се користат за потребите на сопственото работење на осигурителното друштво ВИНЕР ЛАЈФ-Виена Иншуренс Груп АД Скопје согласно со Законот за лични податоци.
Ве молиме Вашата кратка биографија (CV) и мотивационо писмо да ги испратите со задолжителна назнака на апликацијата: “ТИМ МЕНАЏЕР“ на следнава e-mail адреса: kariera@winnerlife.mk најдоцна до 22.12.2021 година.
*НАПОМЕНА: Непотполните апликации нема да бидат земени во предвид. Tимот на ВИНЕР ЛАЈФ ОСИГУРУВАЊЕ ви стои на располагање за било какви дополнителни прашања кои може да ги испраќате на истата адреса за е-пошта.

Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република С. Македонија

Понеделник – Четврток 8.00-16.30
Петок 8.00-14.00

+389 2 3114 333
life@winnerlife.mk

winner life, vienna insurance group, винер лајф, лого

Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите клиенти им овозможува финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

КАРИЕРА

WINNER LIFE Осигурување секогаш има потреба од млади и амбициозни личности што сакаат да изградат успешна кариера.

ЧЛЕН НА ГРУПАЦИЈАТА

Copyright 2020, Winner life