ОГЛАС за ПРОМОТЕР НА ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ

Акционерско друштво за осигурување ВИНЕР ЛАЈФ – Виена Иншуренс Груп Скопје

Право на апликација имаат невработени,
но и вработени лица кои имаат потреба од дополнителни приходи.

Доколку мислите дека можете да допринесете и бидете дел од нашиот тим, а притоа ги имате квалификациите што се наведени подолу, АПЛИЦИРАЈТЕ!

Квалификации

Како осигурителна компанија, наша стратешка цел е перманентно да ја развиваме нашата внатрешна продажна мрежа.

 Со континуиран раст и развој, поради зголемен обем на работа, продажниот тим на Винер Лајф има потреба од искусни и амбициозни личности кои заслужуваат да работат во најдобри услови со најдобри ресурси.

 • Возраст: над 23 години.
 • BCC
 • Амбициозност
 • Висока мотивираност
 • Комуникативност
 • Вештини за преговарање
 • Способност за тимска работа
 • Одговорност
 • Упорност
 • Иницијативност
 • Лиценцирани застапници за осигурување (имаат предност)
 • Лица со богато портфолио на контакти (имаат предност)
 • Лица со искуство во директна продажба (имаат предност)
 • Работното место се однесува за Скопје

Опис на работното место/одговорности:

 

 

 

Придобивки

 • Продажба на полиси за животно осигурување

 

 

 

 • Обука за личен и професионален развој
 • Можност за надополнување на Вашите редовни месечни примања во висина поголема од просечната плата (хонорарна работа)
 • Можност за вработување, конкурентен систем на наградување и континуирана надградба, едукација, и кариера во Винер Лајф и Vienna Insurance Group.
 • Вработување на скратено или полно работно време;
 • Одлични услови за работа во пријатна и професионална средина со амбициозен и мотивиран кадар.
 • Првичен договор со времетраење од 6 месеци, со можност за продолжување;
 • Работно време од понеделник до четврток 08.00 – 16.30 часот и петок 08.00 – 14.00 часот;

CV

Со испраќањето на Вашите лични податоци, изразувате согласност тие да се користат за потребите на сопственото работење на осигурителното друштво ВИНЕР ЛАЈФ-Виена Иншуренс Груп АД Скопје согласно со Законот за лични податоци.
Заинтересираните кандидати да испратат кратка биографија (CV) и мотивационо писмо со задолжителна назнака на апликацијата “ПРОМОТЕР ЗА ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ” на следнава e-mail адреса: kariera@winnerlife.mk

Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република С. Македонија

Понеделник – Четврток 8.00-16.30
Петок 8.00-14.00

+389 2 3114 333
life@winnerlife.mk

winner life, vienna insurance group, винер лајф, лого

Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите клиенти им овозможува финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

КАРИЕРА

WINNER LIFE Осигурување секогаш има потреба од млади и амбициозни личности што сакаат да изградат успешна кариера.

ЧЛЕН НА ГРУПАЦИЈАТА

Copyright 2020, Winner life