КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Винер Лајф Контакт
Ул. 11 Октомври бр. 25 кат 8 1000 Скопје, Република Македонија
+389 2 3114 333

life@winnerlife.mk

Контактирајте продажен агент
Силвана Миленкова 072 / 806 - 064
Радисав Булатовиќ 072 / 910 - 718
Благица Ангелковиќ 078 / 489 - 986
Анѓела Ѓошевска 072 / 910 - 719
Весна Поповска 078 / 488 - 946
Зоран Тодоровски 071 / 271 - 230
Офицер за заштита на лични податоци
Марија Јаневска
marija.dimovska@winnerlife.mk
078 / 488 - 944

Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република С. Македонија

Понеделник – Четврток 8.00-16.30
Петок 8.00-14.00

+389 2 3114 333
life@winnerlife.mk

winner life, vienna insurance group, винер лајф, лого

Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите клиенти им овозможува финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

КАРИЕРА

WINNER LIFE Осигурување секогаш има потреба од млади и амбициозни личности што сакаат да изградат успешна кариера.

ЧЛЕН НА ГРУПАЦИЈАТА

Copyright 2020, Winner life