Oglas Sistemski i aplikativen administrator

НАЈАВИ СЕ БРЗО ПЛАЌАЊЕ ОГЛАС за Овластено лице за Спречување на перење пари и финансирање на тероризам Акционерско друштво за осигурување ВИНЕР ЛАЈФ – Виена Иншуренс Груп Скопје Ние сме Винер Лајф АД Скопје – компанија за животно осигурување која на македонскиот пазар е присутна од 2011 година, и е дел од Групацијата Vienna Insurance […]

Oglas Team Manager

НАЈАВИ СЕ БРЗО ПЛАЌАЊЕ ОГЛАС за ТИМ МЕНАЏЕР Акционерско друштво за осигурување ВИНЕР ЛАЈФ – Виена Иншуренс Груп Скопје Ние го цениме трудот на нашите колеги, нивниот начин на размислување и работа. Нашиот успех е резултат на многубројните идеи на нашите вработени. Доколку мислиш дека можеш да допринесеш и бидеш дел од нашиот тим, а […]

Agent za prodazhba

НАЈАВИ СЕ БРЗО ПЛАЌАЊЕ ОГЛАС за вработување – АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА Со континуиран раст и развој, поради зголемен обем на работа, продажниот тим на Винер Лајф има потреба од искусни и амбициозни личности кои заслужуваат да работат во најдобри услови со најдобри ресурси. Доколку мислиш дека можеш да допринесеш и бидеш дел од нашиот тим, […]

Oglas Team Manager

НАЈАВИ СЕ БРЗО ПЛАЌАЊЕ ОГЛАС за ТИМ МЕНАЏЕР Акционерско друштво за осигурување ВИНЕР ЛАЈФ – Виена Иншуренс Груп Скопје Ние го цениме трудот на нашите колеги, нивниот начин на размислување и работа. Нашиот успех е резултат на многубројните идеи на нашите вработени. Доколку мислиш дека можеш да допринесеш и бидеш дел од нашиот тим, а […]

Oglas TEAM MANAGER

НАЈАВИ СЕ БРЗО ПЛАЌАЊЕ ОГЛАС за ТИМ МЕНАЏЕР Акционерско друштво за осигурување ВИНЕР ЛАЈФ – Виена Иншуренс Груп Скопје Како осигурителна компанија, наша стратешка цел е перманентно да ја развиваме нашата внатрешна продажна мрежа.  Со континуиран раст и развој, поради зголемен обем на работа, продажниот тим на Винер Лајф има потреба од искусни и амбициозни […]

Oglas Promoter

НАЈАВИ СЕ БРЗО ПЛАЌАЊЕ ОГЛАС за ПРОМОТЕР НА ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ Акционерско друштво за осигурување ВИНЕР ЛАЈФ – Виена Иншуренс Груп Скопје Право на апликација имаат невработени,но и вработени лица кои имаат потреба од дополнителни приходи. Доколку мислите дека можете да допринесете и бидете дел од нашиот тим, а притоа ги имате квалификациите што се наведени […]