Izvestuvanje

НАЈАВИ СЕ БРЗО ПЛАЌАЊЕ Известување: Дoставување на информативни писма до клиентите на нашите UL производи Винер Лајф како компанија секогаш се труди да биде максимално транспарентна кон своите клиенти. Ние сме компанија на која ѝ е исклучително важен квалитетот на услугата која ја даваме на нашите клиенти, а особено постпродажната услуга.Во таа насока, Ве информираме […]

Sparkasse Banka go voveduva UnitLinked proizvodot vo sorabotka so Winner Life

НАЈАВИ СЕ БРЗО ПЛАЌАЊЕ Шпаркасе Банка го воведува Унит Линкед во соработка со Винер Лајф Виена Иншуренс Груп АД Скопје Шпаркасе Банка АД Скопје, во соработка со Винер Лајф Виена Иншуренс Груп АД Скопје како стратешки долгорочен партнер и инвестицискиот фонд WVP, го збогатува своето портфолио на  осигурителни производи, преку воведување на нов производ – […]

Nerevidirani finansiski rezultati za 2021

НАЈАВИ СЕ БРЗО ПЛАЌАЊЕ Неревидирани финансиски резултати за 2021 година Со гордост ве известуваме дека Винер Лајф за периодот од 01.01.2021 до 31.12.2021 оствари нето добивка од 11,3 милиони денари што претставува пораст од  87 % во однос на претходната година. Бруто полисираната премија за 2021 година изнесува 348,2 милиони денари, што претставува пораст од  […]

Intervju Bernd Ahac

НАЈАВИ СЕ БРЗО ПЛАЌАЊЕ ИНТЕРВЈУ СО Г-ДИН БЕРНД АХАЦ Г-динот Бернд Ахац, Член на Управниот одбор на Винер Лајф, со својот одличен менаџерски потенцијал и долгогодишното искуство во финансиите, успеа да внесе австриски шмек во компанијата која беше основана во 2010 година и за само неколку години од неа да создаде една од најдобрите и […]

Dobrotvorna trka razdvizigo srceto

НАЈАВИ СЕ БРЗО ПЛАЌАЊЕ Со добротворната трка „Раздвижи го срцето“, Осигурување Македонија и Винер Лајф ја покажаа својата хуманост и општествена одговорност СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ Во Скопје, 18.10.2017 година Добротворна трка „Раздвижи го срцето“ на 11 Октомври На 11ти Октомври “ОСИГУРУВАЊЕ МАКЕДОНИЈА”-Виена Иншуренс Груп Скопје и “ ВИНЕР ЛАЈФ”-Виена Иншуренс Груп Скопје одржаа Хуманитарен настан […]

Zivotnoto se isplati

НАЈАВИ СЕ БРЗО ПЛАЌАЊЕ Кој вели дека животното осигурување не се исплати? Се поголемиот број на финансиски производи во Македонија е показател дека расте свеста кај населението за потребата на разни начини да ја обезбедат својата финансиска иднина. Во зависност од тоа колкава аверзија имаат спрема ризикот, за некои луѓе тоа е штедење во банка, […]

Winnerlife Sparkasse

НАЈАВИ СЕ БРЗО ПЛАЌАЊЕ Влијанието на банкоосигурувањето во Македонија – Партнерство помеѓу Шпаркасе Банка и Винер Лајф Осигурување Банкарство.мк: Што точно претставува банкоосигурувањето? Дејан и Мартин: Дефиниција на терминот „банкоосигурување“ е продажба на животно осигурување и други осигурителни производи и услуги од страна на банкарските институции. Преку таквото партнерство меѓу банката и осигурителната компанија, клиентите […]

Dopolnitelna dobivka

НАЈАВИ СЕ БРЗО ПЛАЌАЊЕ ВИНЕР ЛАЈФ ОСТВАРИ ДОПОЛНИТЕЛНА ДОБИВКА ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ ВО 2015 ГОДИНА Како резултат на успешното работење во 2015 година, Управниот одбор на компанијата за животно осигурување Винер Лајф донесе одлука на своите клиенти да им препише добивка во вкупна вредност од 1.078.231 денари, што преставува во просек 1% од износот на […]

Winnerlife na telma

НАЈАВИ СЕ БРЗО ПЛАЌАЊЕ ВИНЕР ЛАЈФ НА ТЕЛМА – ПАЗАР И ПАРИ https://youtu.be/8wfq_Cv0WWw Во прилог интервју со Дарко Дедиќ, член на Управен Одбор во Винер Лајф. Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република С. Македонија Понеделник – Четврток 8.00-16.30 Петок 8.00-14.00 +389 2 3114 333life@winnerlife.mk Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите […]

Intervju Martin Teov

НАЈАВИ СЕ БРЗО ПЛАЌАЊЕ ВИНЕР ЛАЈФ ВО МАКЕДОНИЈА НАУТРО – МТВ https://youtu.be/DWilZCKU3DE Мартин Теов менаџер за продажба во Винер Лајф, за предностите на животното осигурување во утринската програма на МТВ. Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република С. Македонија Понеделник – Четврток 8.00-16.30 Петок 8.00-14.00 +389 2 3114 333life@winnerlife.mk Со квалитетните и конкурентни производи, […]