Oglas TM

НАЈАВИ СЕ БРЗО ПЛАЌАЊЕ ОГЛАС за ТИМ МЕНАЏЕР Акционерско друштво за осигурување ВИНЕР ЛАЈФ – Виена Иншуренс Груп Скопје Ние го цениме трудот на нашите колеги, нивниот начин на размислување и работа. Нашиот успех е резултат на многубројните идеи на нашите вработени. Доколку мислиш дека можеш да допринесеш и бидеш дел од нашиот тим, а […]