Ostanato

НАЈАВИ СЕ БРЗО ПЛАЌАЊЕ ОСТАНАТО Ул Московска бр 14Скопјеhttp://www.drenkomerc.com.mkТелефон: (02) 3078 749, (02) 306978 5%-10% Ул Фрањо Клуз 2/1-4Скопјеhttps://ddstore.mk/Телефон: (02) 3100 700, 075 365 277 1%-10% Ул. Васил Доганџиски 68Штипhttps://trinitymedia.mkТелефон: (032) 607 640, 078 595 948 15% Ул. Македонска Бригада бр 63СкопјеТелефон: (02) 2446 330 20% Бул. Свети Климент Охридски бр 24Скопјеhttp://www.lancom.com.mkТелефон: (02) 3296 929 […]

Nacin na plakanje

НАЈАВИ СЕ БРЗО ПЛАЌАЊЕ НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ Уплатата може да ја извршите преку уплатница со износ во денарска противвредност според средниот курс на Народна Банка на Р. Северна Македонија Плаќањето може да го извршите на некоја од следниве трансакциски сметки: БАНКА БРОЈ НА СМЕТКА ШПАРКАСЕ БАНКА    ШПАРКАСЕ БАНКА КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА  ХАЛК БАНК      […]