Соработка на Винер Лајф и Аутомакедонија

винер лајф, аутомакедонија, соработка

Известување за соработка

Почитувани,

А.Д. за осигурување ВИНЕР ЛАЈФ-Виена Иншурен Груп – Скопје како застапник на интересите на своите клиенти, склучи договор за деловна соработка со компанијата Аутомакедонија.

Сите наши клиенти кои ќе аплицираат во продажно сервисната мрежа на Аутомакедонија во Скопје може да добијат SILVER клуб картичка која овозможува голем број попусти и бенефиции.

Вие како клиенти на ВИНЕР ЛАЈФ-Виена Иншурен Груп – Скопје се што треба да направите е да ги посетите салоните или сервисните центри на Аутомакедонија во Скопје и со приложување на Клуб картичката на ВИНЕР ЛАЈФ аплицирате и добиете SILVER клуб картичка.

Со почит.

А.Д. за осигурување ВИНЕР ЛАЈФ-Виена Иншуренс Груп – Скопје

Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република С. Македонија

Понеделник – Четврток 8.00-16.30
Петок 8.00-14.00

+389 2 3114 333
life@winnerlife.mk

winner life, vienna insurance group, винер лајф, лого

Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите клиенти им овозможува финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

КАРИЕРА

WINNER LIFE Осигурување секогаш има потреба од млади и амбициозни личности што сакаат да изградат успешна кариера.

ЧЛЕН НА ГРУПАЦИЈАТА

Copyright 2020, Winner life