РЕСТОРАНИ И КЕТЕРИНГ

Градски Парк, ул. Ленинова бр. ББ
1000 Скопје
www.tomcesofka.com
Телефон: 02 311 72 50

10%

Орце Николов бр.110 (Дебар Маало)
1000 Скопје
FB- Гостилница Канцеларија
Телефон: 02 3111 211

10%

Кеј 13 Ноември
1000 Скопје
www.dion.com.mk
Телефон: 02 3101 030

15%

Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република С. Македонија

Понеделник – Четврток 8.00-16.30
Петок 8.00-14.00

+389 2 3114 333
life@winnerlife.mk

winner life, vienna insurance group, винер лајф, лого

Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите клиенти им овозможува финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

КАРИЕРА

WINNER LIFE Осигурување секогаш има потреба од млади и амбициозни личности што сакаат да изградат успешна кариера.

ЧЛЕН НА ГРУПАЦИЈАТА

Copyright 2020, Winner life