WINNER LIFE КЛУБ КАРТИЧКА

Лојалноста значи пријателски однос, тоа е доверба која покажува дека се стремиме кон
заеднички цели. Токму затоа, Винер животно осигурување ја продолжува традицијата
на успешна компанија која се грижи за своите верни осигуреници и ја наградува
нивната лојалност. Со Винер Лајф клуб картичката имате можност да уживате во
големиот број на привилегии што ги нудат нашите верни соработници.

Винер Лајф ексклузивната картичка за лојалност Ви нуди голем број попусти во
ресторани, салони за убавина, спортски центри и туристички агенции.

Животот е убав со Винер животна полиса!

Листа на попусти

Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република С. Македонија

Понеделник – Четврток 8.00-16.30
Петок 8.00-14.00

+389 2 3114 333
life@winnerlife.mk

winner life, vienna insurance group, винер лајф, лого

Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите клиенти им овозможува финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

КАРИЕРА

WINNER LIFE Осигурување секогаш има потреба од млади и амбициозни личности што сакаат да изградат успешна кариера.

ЧЛЕН НА ГРУПАЦИЈАТА

Copyright 2020, Winner life