ЕСТЕТИКА И КОЗМЕТИКА

Јане Сандански бр.109/1-2
(Веро-Аеродром), Скопје
www.picassodental.mk
Телефон: 02 2618 487

од 10% до 30%

промедика, винер лајф

Мито Хаџивасилев Јасмин 50/1,
Скопје
www.promedika.mk
Телефон: 02 3248 464

до 10%

еликсир, винер лајф

ул. Кајларска бр.3
Кисела Вода
FB- Еликсир Ексклузив Парфимерии
Телефон: 02 3086 074

 

до 15%

Фризерски Салон Лени-Дива
Бул. В.С. Бато бр. 75/3
Скопје
Телефон: 070 458 971

до 20%

Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република С. Македонија

Понеделник – Четврток 8.00-16.30
Петок 8.00-14.00

+389 2 3114 333
life@winnerlife.mk

winner life, vienna insurance group, винер лајф, лого

Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите клиенти им овозможува финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

КАРИЕРА

WINNER LIFE Осигурување секогаш има потреба од млади и амбициозни личности што сакаат да изградат успешна кариера.

ЧЛЕН НА ГРУПАЦИЈАТА

Copyright 2020, Winner life