ОГЛАС за Системски и апликативен администратор

Акционерско друштво за осигурување ВИНЕР ЛАЈФ – Виена Иншуренс Груп Скопје

Ние сме

Винер Лајф АД Скопје – компанија за животно осигурување која на македонскиот пазар е присутна од 2011 година, и е дел од Групацијата Vienna Insurance Group (VIG) од Австрија  која постои од 1824 година. Со континуиран раст и развој, поради зголемен обем на работа, Винер Лајф има потреба од посветени и амбициозни личности заради зголемување на нашиот тим.

Ние сме мал тим што го карактеризира посветеност, компетентност и услужна ориентација.

Ние сме посветени на промовирање на различностите во работната средина и горди сме што нудиме фер можности за сите како работодавач.

Станете дел од  тимот на Винер Лајф!

Вашите задачи

 • Администрање на ИТ инфраструктурата и на ИТ системите на Друштвото (системски и апликативни)
 • Администрирање на корисници и привилегии и техничка подршка на корисниците на системите
 • Кординација и комуникација со надворешни провајдери и добавувачи на системите и целосна поддршка при тестирање, корекции и надградба на системите
 • Одржување и контрола на функционирање на воспоставениот безбедносен систем и развој на целокупниот процес на информациска сигурност
 • Изработување и унапредување на стратешки документи од доменот на работата и спроведување активности по стратешки документи, упатства и други акти на Друштвото во доменот на системското и апликативно администрирање
 • Спроведување на правилата на заштита на лични податоци

Нудиме

 • Нудиме пакет на бенефиции, можности за понатамошна обука и можности за развој
 • Конкурентна плата. Дали носите поголемо искуство и знаење со вас? Тогаш, секако, сме подготвени да го почитуваме тоа и да се договориме
 • Нудиме пријатна работна атмосфера во која тимската работа е многу важна
 • Нашата корпоративна култура се залага за правичност, безбедност и ценење на различноста
 • Вашето работно место во срцето на Скопје
 • Соработка со колеги од ВИГ групацијата и работа по ВИГ стандарди
 • Оваа позиција е со полно работно време и е достапна веднаш

Твојот профил

 • Соодветно знаење и најмалку 1 година професионално искуство
 • Солидно познавање на Windows и Linux серверските системи и  MS SQL
 • Добро познавање на говорен и пишуван англиски јазик
 • Висок ИТ афинитет и проактивен начин на работа
 • Комуникациски вештини

Аплицирање

Огласот е отворен, а апликациите ќе се разгледуваат сукцесивно како што ќе пристигнат. Селектираните кандидати ќе бидат поканети на интервју.Ве молиме Вашата апликација со кратка биографија (CV) да ја испратите со назнака: “Системски и апликативен администратор “ на следнава e-mail адреса: kariera@winnerlife.mk

Условите за вработување се засноваат на правичен и еднаков принцип за сите кандидати без полова, расна, верска или каква било друга дискриминација.

Tимот на ВИНЕР ЛАЈФ ви стои на располагање за било какви дополнителни прашања кои може да ги испраќате на истата e-mail адреса.

Со испраќањето на Вашите лични податоци, изразувате согласност тие да се користат за потребите на работењето на осигурителното друштво ВИНЕР ЛАЈФ-Виена Иншуренс Груп АД Скопје согласно со Законот за заштита на лични податоци.

Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република С. Македонија

Понеделник – Четврток 8.00-16.30
Петок 8.00-14.00

+389 2 3114 333
life@winnerlife.mk

winner life, vienna insurance group, винер лајф, лого

Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите клиенти им овозможува финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

КАРИЕРА

WINNER LIFE Осигурување секогаш има потреба од млади и амбициозни личности што сакаат да изградат успешна кариера.

ЧЛЕН НА ГРУПАЦИЈАТА

Copyright 2020, Winner life