ОГЛАС за вработување - АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Со континуиран раст и развој, поради зголемен обем на работа, продажниот тим на Винер Лајф има потреба од искусни и амбициозни личности кои заслужуваат да работат во најдобри услови со најдобри ресурси.

Доколку мислиш дека можеш да допринесеш и бидеш дел од нашиот тим, а притоа ги имаш квалификациите што се наведени подолу, АПЛИЦИРАЈ!

Квалификации

 • Амбициозност
 • Висока мотивираност
 • Комуникативност
 • Вештини за преговарање
 • Способност за тимска работа
 • Одговорност
 • Упорност
 • Иницијативност
 • Лица со искуство во директна продажба (имаат предност)
 • Работното место се однесува за Скопје.

Опис на работното место/одговорности:

 • Планира и реализира активности и обврски во соработка со непосредниот раководител;
 • Подготовка на понуди и продажба на полиси за животно осигурување.

Придобивки:

 • Одлична работна атмосфера
 • Фиксна плата + мотивирачка дополнителна провизија;
 • Првичен договор со времетраење од 3 месеци;
 • Континуирана едукација за продажба, продажни, презентациски и комуникациски вештини како и се што е потребно за континуиран раст и развој.

Аплицирање:

Со испраќањето на Вашите лични податоци, изразувате согласност тие да се користат за потребите на сопственото работење на осигурителното друштво ВИНЕР ЛАЈФ-Виена Иншуренс Груп АД Скопје согласно со Законот за лични податоци. 

Ве молиме Вашата кратка биографија (CV) и мотивационо писмо да ги испратите со задолжителна назнака на апликацијата: “АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА” на kariera@winnerlife.mk најдоцна до 15.3.2023 година.

Условите за вработување се засноваат на правичен и еднаков принцип за сите кандидати без полова, расна, верска или каква било друга дискриминација.

*НАПОМЕНА: 
Сите апликации освен непотполните ќе бидат земени во предвид. Предност ќе имаат кандидатите кои ги исполнуваат квалификациите наведени во огласот.   
Tимот на ВИНЕР ЛАЈФ ОСИГУРУВАЊЕ ви стои на располагање за било какви дополнителни прашања кои може да ги испраќате на истата адреса за е-пошта.

Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република С. Македонија

Понеделник – Четврток 8.00-16.30
Петок 8.00-14.00

+389 2 3114 333
life@winnerlife.mk

winner life, vienna insurance group, винер лајф, лого

Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите клиенти им овозможува финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

КАРИЕРА

WINNER LIFE Осигурување секогаш има потреба од млади и амбициозни личности што сакаат да изградат успешна кариера.

ЧЛЕН НА ГРУПАЦИЈАТА

Copyright 2020, Winner life